Afgelopen febr/mrt 2018 kwamen we voor geloof ik de vijfde keer een maand naar El Boelie. Eerder hebben we andere huizen gehuurd in Spanje. Het grote verschil is dat El Boelie voelt als je eigen huis. Dit komt door de persoonlijke inrichting en alle kleine details die je mist in de meeste vakantiehuizen.

Van spelletjes voor een slecht weer dag, tot golfspullen voor onze gasten. Kleinkinderen vinden er ook alles wat hun harte begeert.

De tv en audio mogelijkheden zijn van deze tijd. Indien je een Netflix abonnement hebt, kun je je favoriete series in El Boelie blijven volgen.

Ondanks dat febr/mrt qua weer niet altijd ideaal is, kun je toch als de zon schijnt al snel een plekje uit de wind vinden om buiten te zitten in de mooie afgeschermde tuin.

Ondanks dat we zeker de helft van de tijd uit eten gaan in de vele fantastische restaurants in de omgeving, koken we ook graag. In de keuken vind je echt alles wat een kok nodig heeft. Als eigenaars van restaurants in Amsterdam weten waarover we praten.

De bedden in alle vier de slaapkamers slapen erg goed. Niet dat we ze allemaal zelf beslapen hebben, maar het is het positieve commentaar van onze kinderen en vrienden die ook af en toe op bezoek zijn gekomen.

Afgelopen periode was het ook in Spanje een aantal dagen erg koud. Er is zelfs sneeuw gevallen. El Boelie is ook dan zeer goed op temperatuur te krijgen. Iets wat we vrienden begrepen lang niet in ieder huis het geval is.

We hopen dat deze terechte lofzang niet al te veel nieuwe gasten stimuleert om ook El Boelie te huren. Het zou jammer zijn indien we daarom niet meer kunnen komen.

Fam. P