GOLF

De “thuis” baan van “El Boelie” is Club de Golf Costa Brava.  De 27 holes van deze  uitdagende baan zijn het hele jaar bespeelbaar. Het clubhuis beschikt over een bar en een gezellig restaurant (lunch). Er is uiteraard een receptie, professional, proshop, caddymaster. Sets, carts en buggies zijn voor verhuur aanwezig.

Maar er liggen tussen Rosas en Barcelona nog veel meer golfbanen. En het mooie is dat u aan de Costa Brava uw warme trui thuis kunt laten. Wat uw swing beslist ten goede komt!

CLUBS

Review GC Costa Brava

Onlangs heb ik een aantal golfbanen bezocht in de regio Costa Brava, waaronder deze prachtige baan. Een mooie prijs voor wat je krijgt. Ruim opgezet waar je bij de afslag meer dan genoeg ruimte hebt met brede fairways voor lange drives. Deze baan heeft een Old en New course die overlopen in elkaar. New course (sinds 2009) is niet te onderscheiden van de Old course. Je kunt hier een mooie ronde lopen zonder iemand tegen te komen. Deze baan is vrij vlak in het eerste gedeelte. De laatste 7 holes gaan de heuvels in. De fairways zien er heel netjes uit en vanuit de rough is de baan goed bespeelbaar. Greens zijn ook hier heel kort gemaaid, erg kort moet ik zeggen!! En daardoor super snel. : ) In het begin even oefenen!! Wel een tip als je in hoog zomer in regio Costa Brava wilt spelen: Op tijd beginnen door de snel opkomende hitte. Buggy scheelt heel veel zweet, maar minder voor de conditie die je echt wel nodig hebt hier. 😉
Het is dus een top baan om te gaan bespelen wanneer je in deze regio bent.